Tenk så deilig å bare kunne parkere hunden sin og så ble den der!?


«Vi trener BLI, uten å si BLI!» er en workshop der vi bruker en seng eller ett bur for å lære hunden til å forholde seg rolig når det koker rundt den. Dette overføres senere til at den sitter ved siden av deg når du møter noen på tur, går i senga si når det kommer besøk, kan trives i bilen mm. Dersom du ønsker å kunne "parkere" hunden din på ett spesielt sted når du gjør noe annet, eller når du vil at hunden skal roe seg ned, så anbefaler jeg stasjonstrening, også kjent som teppetrening og burleken. På denne work shop kan du lære mer om hvordan det fungerer og hvordan DIN hund kan bli en stjerne i å oppholde seg på ett bestemt sted!


Work shopen varer i 6 timer fordelt over to dager.

Sted: Hundehallen på Svartli, Storskogveien 673


NESTE BLIR 13. okt kl 16-19 og 15.okt kl 17-20


Inkludert er 6 timers trening, øvingsoppgaver, challenge, kursportal online med flere ressurser mm.

Kr 1 500,- pr person, max 8 deltakere med hund, passer for alle aldre, passer både for sportshunden og kjæledyret. ubegrenset med observatører.

Møt instruktøren din

Jeg bruker klikkertreningens prinsipper i undervisningen og når jeg trener mine egne hunder. Jeg har vært hekta på belønningsbasert hundetrening siden det første valpekurset jeg deltok på i 1995 med min første hund, weimaraneren Ibsen. Jeg mener det er viktig å holde seg oppdatert og er stadig fortsatt selv på kurs!

Etter å ha deltatt i ulike konkurransegrener med gode resultat har jeg fått en bred bakgrunn til å hjelpe deg. Det kan bl.a nevnes viltsporchampion, 1AK på fuglehundprøve, prøvens beste hund på flere apportprøver for stående fuglehund, opprykk i LP og Rally og deltakelse i snørekjøringskonkurranser, alt dette med flere ulike hunder! Det er verdt å nevne at jeg har holdt på med hest siden jeg var 13 år og jobbet som rideinstruktør på deltid og heltid siden 1990. Alt dette har gitt meg en god plattform for å kunne hjelpe deg med din hund også.

Oversikt kursinnhold

  VELKOMMEN
Tilgjengelig i dager
dager etter påmelding
  Videobibliotek
Tilgjengelig i dager
dager etter påmelding